Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimecres, 21 de novembre del 2012

18.11.12 - Ruta els 2 meandres - Senders Flix!!!!!





Diumenge a les 8 del matí ja estàvem tots preparats per fer la ruta dels 2 meandres! al mes d'abril la vam fer i em va agradar molt.

La veritat és què tenia mono de sortir amb el grup ja què feia temps que no sortia amb ells!!!! 







llàstima de repetir ruta però aquest cop ho hem fet x una bona causa; havien de vindre un grup de senderistes de la Selva del Camp que els hi feia gràcia fer una ruta x Flix; així que els nostres guies, van decidir fer aquesta. 



La Noa estava encantada de la vida, fins que no vam arribar al pontet de la cana no la vaig soltar i la senyora estava desesperada x poder córrer en llibertat!!!!!!!











El dia no estava per històries ja què dissabte va ploure tot el dia i diumenge no volia ser menys però tot i així, nosaltres vam sortir!! 






Així que a partir d'aquella zona vaig començar a gaudir de la ruta!!!!! xerrant, caminant i gaudint del paisatge del nostre riu!!!!!!!! 


Vam poder veure l'estat actual de la nostra barca i després de caminar per la zona del pladini vam fer una sendera que m'agrada molt; allí ens vam parar per a què ens expliquessin on era el segon meandre.



Després ja vam fer la parada reglamentària x esmorzar i a tornar-hi!!!!



Això siii això de la pluja té el seu encant però haver de posar-se i treure impermeable és un pal!! però bé, sort que anàvem tots equipats !!!!!









La Noa es va portar super bé, això siiiiiiiiiiiiiiii ella sempre la primera del grup!! va catar tots els tolls d'aigua que vam trobar i totes les olors que va voler es va tirar pel terra!!!!!!!! és una passada contemplar-la perquè veus que en plena natura és completament feliç!!!!!!!






els colorssssssssss de la tardor son impressionants!! veure els arbres amb les fulles caigudes i tot en general és una passada! de fet, la majoria no paràvem de fer fotikis ja què el lloc et cridava a què li fessis una foto!!











Al final vam fer 20 quilòmetres!!!!!!! aquests ja es notaven a les cames però ho vaig portar bé!! quan vam arribar a flix, van fer una visita guiada al castell així els hi vam ensenyar als nostres amics!











En resum la Noa va disfrutar moltíssim amb aquesta ruta tant llarga i jo també!! vaig estar super agust amb tothom, xerrant i compartint el què més ens agrada, caminar i disfrutar de la natura!!
















Senderistes d'avui (12): 

  • Eva + Noa 
  • Olga
  • Eli
  • Josep Mª
  • Àngels
  • Tere
  • Amaya
  • Àngels
  • Elena
  • Enric
  • Joan 
  • Jaume B.   



Durada: 5,18 h ( amb aturades )

Dificultat: Fàcil

Distància: 20,3 qm.

Desnivel total: 244 m.

Article Blog Tato

Fotos Picasa

Fotos Facebook ( Enric , Joan )

2 comentaris:

Anònim ha dit...

magradat moltisim la teua cronica EVA --y tenirte altre cop al nostre costat fen cami mol mes--els companys de la SELVA DEL CAMP mol agradables y simpatics----- bueno preciosa fins la propera mols besitets y unaltre per la NOA--de part de TERE ARAN XIAU

eva_yam ha dit...

gràciessssssssss Tere!!

jo també encantada de tornar a caminar amb tots vosaltres!! i la noa ja ni t'explico! jejejej

petonetsssssssss i gràciesss pel comentari!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats